Displeji

Displej pruža veliki broj mogućnosti za laku i mobilnu prezentaciju. Dostupan je u različitim veličinama i dizajnima. Koristi se kao mobilni bilbord, pozadina štandova, na sajmovima i izložbama, prodajnim mestima. Pogodan je i za upotrebu u otvorenom prostoru.

stampa reklamnih displeja Sinag print
stampa reklamnih displeja Sinag print

Podni displeji sa gajbicama su idealni za promociju artikala, naročito za sezonske ili akcijske prodaje proizvoda. Police, koje se mogu lako menjati podsećaju na gajbice sa proizvodima. Svetleći displejevi svojim sjajem ukrašavaju unutrašnjost objekata.

Promo displej sistemi su neizostavni za razne promotivne svrhe. Promenom idejnog rešenja istu konstrukciju, lako prenosivu i jednostavnu za upotrebu, možete koristiti više puta. Samostojeći tube displeji su jednostavani za montažu i prenošenje. Konstrukcija je aluminijumska, a štampa na tekstilnom materijalu koji se rasteže i postiže oblik konstrukcije na koju se postavlja.

Tekstilni paravani su savršeni za manifestacije i dogadjaje u kojima je važno brzo postavljanje reklame. Lagani su za transport i postavljanje. Štampa je digitalna sublimatik u punom koloru na poliesterskom materijalu. Doradom se na odštampanom platnu postavljaju čičak trake pomoću kojih se montira platno na aluminijumsku konstukciju koja se jednim klikom sklapa i rasklapa. Za Vas štampamo samo sa prednje strane, sa prednje i obe bočne strane i sa prednje, bočne i zadnje strane.

Viseći reklamni displeji su idealni kao reklama u tržnim centrima, sajamskim halama i drugima prodajnim prostorima. Konstukcija je laka za montažu i postavljanje. Poseduje sajle za kačenje i platno sa printom koje se navlači na konstrukciju. Štampa je digitalna sublimatik na streč materijalu što omogućava veoma dobro zatezanje bez boranja. Za Vas štampamo samo sa spoljašnje strane, sa spoljašnje i unutrašnje strane, sa spoljašnje strane uključujući i dno displeja.

Promotivni displej paravani su među najatraktivnijim proizvodima Jednostavni su za korišćenje, veoma kvalitetni i za višekratnu upotrebu, lako sklopivi. Materijal na kojem se štampa je rastegljiv i lako i brzo se navlači na sklopljenu konstukciju. Štampa dizajina je digitalna sublimatik,veoma postojana i otporna na habanje. Rastegljivost materijala obezbedjuje dobru zategnutost platna.

Štampa reklamnih displeja štamparija Sinag print