Podmetači za stolove

Podmetači za stolove – table mats

stampa podmetaca za stolove Sinag print

Podmetači za stolove – table mats

Dobro postavljen sto pridodaje celokupnom ambijentu prostorije za jelo, ali i doživljaju poslužene hrane i pića. Podmetači za stolove predstavljaju spoj funkcionalnog i efektnog.

Podmetači mogu biti papirni, za jednokratnu upotrebu. Koriste se u restoranima prilikom serviranja hrane, picerijama, pekarama, poslastičarnicama. Prozvode se od papira visokog kvaliteta. Nudimo Vam jednobojne i papirne podmetače u dezenu, dimenzija standardnih za ugostiteljske objekte, 35x45cm. Veliki izbor boja pruža mogućnost da se uklopi podmetač sa salvetom.

stampa podmetaca za stolove Sinag print
stampa podmetaca za stolove Sinag print

 

Podmetači za stolove – table mats

Podmetač ili place mat je pokrivač ili pad koji označava pojedinačno podešavanje mesta, za razliku od veće platnene tkanine koja pokriva celu površinu. Napravljeni su od različitih materijala u zavisnosti od svrhe: zaštita, dekoracija, zabava ili oglašavanje. Materijali i metode
proizvodnje variraju od masovnih proizvodnih i komercijalnih, do lokalnih i tradicionalnih.

Njihova primarna funkcija je da zaštitite sto za večeru od vodenih kapljica, fleka od hrane ili oštećenja od toplote. Služe i kao dekoracija, posebno placemati napravljeni od čipke ili svile. U restoranima se mogu koristiti za oglašavanje stavki menija, specijaliteta, lokalnih preduzeća ili igara za djecu.

Višegodišnji placemati, napravljeni od vinila ili kože, koriste hoteli i organizacije za sastanke, jer pružaju površinu za pisanje i daju područje na kojem se udobno naslanjaju i stavljaju predmete na sto sa minimalnim šumom tokom sastanaka.

stampa podmetaca za stolove Sinag print
stampa podmetaca za stolove Sinag print

 

Podmetači za tanjire su savršeni za dekoraciju Vašeg restorana i samih stolova. Jednostavne prostirke štite stolove i nude lako čišćenje.
Štamparija Sinag zaVas štampa podmetače brzo, kvalitetno i profesionalno u punom koloru, na materijalu koji Vi odaberete. Podmetači mogu biti štampani i na poliesteru, sa niskim sjajem, dizajnirani tako da budu vodootporni, otporni na otiske prstiju i veoma izdržljivi. Kvalitet slike je vrlo dobar i možete kombinovati nekoliko manjih slika proizvoda koje nudite, logoa Vaše firme ili reklamnih poruka na jednom podmetaču i tako uštedeti na prostoru. Učinite da Vaš proizvod bude prepoznatljiv i tražen.

Podmetači za stolove – table mats – štamparija Sinag print

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *