Roll up ili Rolo baneri

Roll up ili Rolo baneri su rasklopive reklame. Sastoje se od aluminijusmke konstrukcije koja pridržava ceradno ili propilensko nategnutno baner platno od polupropilena na kom se nalaze informacije reklamnog sadržaja – logo, poruka, informacija o kompaniji ili akciji itd. i prenosne torbe. Najčešće ih viđamo ispred štandova na sajmovima ili sličnim izložbenim manifestacijama, mada se neretko koriste i na naučnim konferencijama i drugim događajima sličnog tipa.

Štampa roll up i rolo banera štamparija Sinag
Štampa roll up i rolo banera štamparija Sinag

Konstrukcija roll up banera ima mehanizam uvlačenja u rolnu koja omogućava transport do mesta izlaganja bez ikakvih problema. Rolo baneri predstavljaju nezamenljiv deo promo opreme namenjen za indoor ili outdoor promocije. Rolo baner predstavlja rekvizit koji ima široku upotrebnu vrednost i veoma je rasprostranjen u promociji prezentaciji proizvoda i usluga.

Rolo baner je samostojeći nosač velikih plakata sa mehanizmom uvlačenja ispisa, koji omogućuje njegovu zaštitu od eventualnih oštećenja prilikom transporta. Postavlja se jednostavno i brzo. Veoma je praktičan, lako se montira i demontira, štampano platno može se zameniti na istim konstrukcijama više puta.

CENA ROLL up banera sa štampom je od 5500 dinara.

Za šta se koriste Roll up baneri?

Odlični su za reklamiranje brenda ili novog proizvoda. Roll up baneri predstavljaju još jedan vid promo materijala i dosta se koristi za prikazivanje reklamnih poruka. Sama reč Roll up baner govori o tome da je njegova veličina prilagodljiva i da se po potrebi može veoma lako spakovati i prenositi sa mesta na mesto. Roll up baner u suštini predstavlja prenosivi, sklopivi, reklamni pano sa banerom i mehanizmom za odmotavanje i namotavanje. Poruka odnosno, odštampani baner se može menjati, dok aluminijumski ram i mehanizam za uvlačenje i odmotavanje možete koristiti neograničeno mnogo puta.

Štamparija Sinag za Vas brzo, kvalitetno i izuzetno profesionalno štampa Roll up banere u punom koloru na ceradnom platnu ili polipropilenu, koje je prilagođeno za spoljašnju i unutrašnju upotrebu. Dimenzije štampanog platna Roll up banera mogu biti 85 x 200 cm, 100 x 200 cm ili 120 x 200 cm.

Štampa roll up i rolo banera štamparija Sinag

POZOVITE NAS!