CD i DVD

Štampa na CD i DVD diskovima se uglavnom radi u svrhu marketinških kampanja, promocija poslovanja ili promocija proizvoda i usluga. Štampom na diskovima koji sadrže važne informacije može se postići provokativni efekat koji podstiče na gledanje ili preslušavanje sadržaja.

Štampa na CD ili DVD diskovima se može raditi na dva načina:

  • Kao direktna štampa na disku, koja se radi foto štampačima. Štampa se radi na diskovima koji obezbeđuju tu mogućnost, tzv. printabilnim diskovima koji su još u proizvodnji pripremljeni za štampu. Za štampu na CD ili DVD medijima koristi se boja koja garantuje postojanost štampe na diskovima.
  • Kao transfer štampa na diskovima, koja se radi laserom pri čemu se štampa vrši na nalepnicama i nakon štampe se nalepnice postavljaju na disk. Štampa se može raditi na mat ili sjajnoj PVC nalepnici.

    stampa cd i dvd stamparija Sinag
    stampa cd i dvd stamparija Sinag

Koju god opciju štampe da odaberete, budite sigurni da ste odabrali kvalitet, i da će boje biti jarke i postojane. Kvalitet štampe na diskovima, visoka efikasnost i brzina, adekvatna usluga i saveti, ali i pristupačne cene – sve se to nalazi u našoj štampariji – štampariji Sinag.

Kvalitet i postojanost štampe na CD ili DVD diskovima se ne razlikuje bez obzira na vrstu štampe koju odaberete. Posebnim merama koje se preduzimaju u pripremi za štampu na CD ili DVD diskovima, kao i u samom procesu štampe obezbeđuje se maksimalan kvalitet i pre svega zaštita od gubitka sadržaja naCD ili DVD medijima.

Na CD ili DVD diskovima ili nalepnicama koje se lako lepe, dugo traju i imaju oblik diska, možete da odštampate Vaš licni foto motiv ili logotip vaše kompanije I tako učinite da Vaša kompanija bude još vidljivija.

Pored štampe na CD ili DVD diskovima, štaparija Sinag Vam nudi i štampu omota za CD ili DVD diskove u kvalitetu i rezoluciji koja će sigurno zadovoljiti i zahteve najzahtevnijih klijenata.

Štampa cd i dvd štamparija Sinag