Cenovnici za kafiće i restorane

U Sinag printu izrađujemo najkvalitetnije cenovnike za kafiće i restorane različitih dimenzija i oblika! Cenovnike štampamo na Xerox mašini i garantujemo izuzetan kvalitet štampe i izrade. Digitalna štampa koju primenjujemo omogućava da za najkraći vremenski period dobijete visokokvalitetan proizvod!

Vlasnik ste ili menadžer novog ugostiteljskog objekta, ili ste, pak, duže vreme u poslu?! Kojoj god grupi da pripadate, važno je da svoj prostor opremite i uredite po najvišim standardima! Ukoliko je dobar utisak ono što će biti prva asocijacija na vaš lokal, morate se pobrinuti da stvari budu organizovane besprekorno! U toj organizaciji ključ je u -detaljima! Koliko Vam je bitno da se prostor održava, da bude uredan i čist, koliko pažnje posvećujete uređenju, toliko je važno ono što ćete prvo dati svakom gostu- karta pića ili jelovnik! To je prvi konkretan utisak koji će Vaši gosti imati!

Upravo zato nije svejedno kome ćete poveriti njihovu izradu!

Štamparija Sinag cenovnici za kafice i restorane

Ušteda vremena i novca u SINAG PRINTU nisu jedine pogodnosti koje ćete kod nas imati! Zadovoljan klijent je nama podjednako važan koliko i Vama, zato pored mogućnosti izbora dizajna i oblika cenovnika, možete birati da li želite mat ili sjajnu plastifikaciju ili tvrdu plastiku- laminirani. Opciono nudimo i koričenje metalnom spiralom, što je naročito praktično za jelovnike u ugostiteljskim objektima! Ukoliko, pak, želite tvrdi povez, i za to Vam možemo izaći u susret- nudimo koričenje tvrdim povezom od 2mm debljine. U zavisnosti od uređenja Vašeg polovnog prostora, opredelite se kakvo ćete dizajnersko rešenje primeniti u izradi cenovnika, koje boje će dominirati, u kojoj meri će biti zastupljen logotip vašeg ugostiteljskog objekta.

Na Vama je samo da se opredelite šta je ono šta Vam odgovara i šta želite! Mi smo tu da Vaše želje realizujemo. Zadovoljni klijenti neka budu zajednički imenitelj našeg i Vašeg biznisa!

Kontaktirajte nas još danas i obezbedite vrhunske cenovnike, karte pića i jelovnike za Vaš restoran ili kafić u štampariji Sinag!

Štamparija Sinag Logo