Displeji

Displej pruža veliki broj mogućnosti za laku prezentaciju, koja može biti i mobilna.  Dostupni su u različitim veličinama i dizajnima, zavisno od grafičkog rešenja. Mogu se koristiti se kao mobilni bilbord, na sajmovima i izložbama, pozadina štandova, raznim prodajnim mestima i promocijama. Pogodni su i za upotrebu u otvorenom prostoru.

stampa reklamnih displeja Sinag print
stampa reklamnih displeja Sinag print

Promo displeji su odlični način da napravite dobru promociju. Na konstrukciju koja je jednostavna za upotrebu (sklapanje, rasklapanje i prenošenje), možete postavljati neograničeni broj različitih rešenja. Štampa na tekstilnom materijalu se može rastezati i dostići oblik odgovarajuće konstrukcije. Veoma je lako preneti konstrukciju i štampani materijal, tako da veoma brzo možete napraviti efikasan promo materijal.

Za događaje i manifestacije nekada je veoma važno brzo postavljanje reklame. Za takve prilike idealni su tekstilni paravani, koji su lagani za transport i postavljanje. Štamparija Sinag izrađuje displeje digitalnom štampom, na poliesterkim materijalima (pun kolor). Moguća je štampa samo sa prednje strane, sa prednje i bočnih strana, i sa svih strana. Moguće je i na platno postaviti čičat traku, pomoću koje se platno montira na aluminijusmku konstrukciju. Sama aluminijumska konstrukcija e izuzetno laka za sklapanje i rasklapanje, sve se završava jednim klikom.

U tržnim centrima i drugim prodajnim prostorima (čak i u sajamskim halama), idealni su viseći reklamni displeji. Sama konstrukcija je veoma laka za postavljanje i montažu – u paketu dolaze i sajle koje služe za montažu i kačenje platna na konstrukciju. Štampamo na odličnom materijalu, koji omogućava da se postavi platno bez naboravanja platna. Moguće su štampe sa svih strana – spoljašnje, unutrašnje, obe, a čak i na dnu displeja.

Uverite se u kvalitet štampe promotivnih displeja u štampariji SINAG PRINT.

Štampa reklamnih displeja štamparija Sinag print