Hengeri

Hengeri predstavljaju jedinstveni reklamni štampani materijal , koji se uglavnom koristi kada su u pitanju popularne akcijske ponude u tržnim centrima i velikim i malim trgovinama. Njihov zadatak je da privuku pažnju potencijalnog kupca svojim atraktivnim dizajnom i tekstualnom porukom koju nose na sebi u prodajnom rafu između ostalih konkurentskih proizvoda.

Hengeri su reklamni maerijal prisutan na mestu prodaje – „Point Of Sale”. Prisutni „na licu mesta” služe za pospešivanje prodaje, kvalitetno i profesionano predstavljanje Vaših proizvoda. Tu su da privuku pažnju potencijalnih kupaca.

Štampa hengera štamparija Sinag
Štampa hengera štamparija Sinag

Štampa može biti jednostrana ili obostrana, u koloru ili crno bela. Material za izradu je papir, razne vrste folija, plastika. Doradni procesi su: sečenje, „printcut“ nepravilnih oblika, kaširanjena foreks/penreu, plastifikacija, štancovanje.

Door hengeri odn. popularni flajeri za vrata, kače se na kvake vrata u domaćinstvima i vrlo su kreativan način da Vaša poruka sigurno dospe do svakih vrata i u ruke potencijalnih potrošača.

Atraktivnim dizajnom, probranim informacijama i kvalitetnom distribudijom hengeri će Vašu reklamu učiniti maksimalno efikasnom.

Kad je reč o hengerima koji u sredini imaju rupu, obično se rade u dimenziji 100mm x 210mm. Njih obično ne prati ni uobičajena plastifikacija nakon digitalne štampe.

Ukoliko je Vaš proizvod predstavljen na adekvatan način, primamljiv za oko potrošača, i Vaš brend će jačati a prodaja će se, samim tim, povećavati. Ukoliko je POS proizvod naročito uspešan dolazi do tzv impulsivne kupovine. I sami ćete se u prodavnici odlučiti za proizvod koji bolje izgleda i koje je bolje predstavljen.

Hengeri se mogu koristiti i kao sredstvo za prenos određene poruke u nekoj kampanji. Na taj način poruka će brže i lakše stići do željene publike.

Štamparija Sinag za Vas izrađuje hengere koji su kombinacija plastificirani metal – plastika. Mogu biti različite veličine: mini, srednji, veliki. Takođe, postoji mogućnost i 3D reljefnog utiskivanja Vašeg brenda, kao i/ili štampe sa strane.

Štampa hengera štamparija Sinag