Kalendari

Kalendar je uređen način brojanja vremena i imenovanja određenih vremenskih perioda, uobičajeno dana. Kalendar je sistem organizovanja dana u društvene, religiozne, ekonomske ili
administrativne svrhe. To se radi davanjem imena periodima vremena, tipično dana, nedelja, meseca i godina. Ovaj vremenski period se obično zove kalendarski datum.

stampa kalendara stamparija Sinag print
stampa kalendara stamparija Sinag print

Komad papira ili kartona na kome je odštampan sistem datuma zove se kalendar. Tri principalna kalendara u najširoj upotrebi u današnje vreme su Gregorijanski, Jevrejski, i Islamski kalendari. Sam termin kalendar potiče od calendae, termina za prvi dan meseca u Rimskom kalendaru, što je povezano sa glagolom calare „pozivati“, u smislu „pozivanja“ novog meseca kad se prvi put vidi.

Na zidovima ili stolovima Vaših poslovnih saradnika i klijenta rado će biti postavljeni naši prelepi, kvalitetno izrađeni kalendari. Zaštitni znak Vašeg preduzeća, informacije o proizvodima i uslugama biće mesecima izloženi njihovim pogledima.

Brendiranje se najčešće vrši direktnim uštampavanjem – sito štampom u 1-3 boja, ili kolor nalepnicom u zavisnosti od vrste kalendara i Vaše ideje. Kalendari koje štampamo spadaju u promotivni program Vašeg preduzeća. Pokonite svojim bližnjima lep dekorativni poklon koji će ih podsećati na Vas tokom cele predstojeće godine. Veliki izbor motiva koje nudimo zadovoljiće Vaš i ukus Vaših poslovnih partnera, klijenata, saradnika i ostalih članova Vašeg okruženja.

Kalendari koje proizvodimo su:

  • Stoni kalendari: Mini kalendari namenjeni za kancelarijski radni sto, vitrinu ili policu. Izradjujemo ih u dimenzijama 15,5 x 13 cm, povezani su metalnom spiralom u vrhu.
    Proizvodimo jednolisne, šestolisne i dvanaestolisne. Podloga je 300 g karton sa mestom za generalije Vašeg preduzeća.
  • Zidni kalendari: Kalendari namenjeni za kačenje na zid. Izradjujemo ih u formatima B4, A3, B3 i proizvoljnim. Povezani su metalnom spiralom u vrhu. Proizvodimo jednolisne, šestolisne i
    dvanaestolisne. Podloga je 300 g karton sa mestom za generalije Vašeg preduzeća…

Štamparija Sinag radi vrlo brzo i efikasno, na 150 gramskom sjajnom i mat kunzdruck papiru.

Štampa kalendara štamparija Sinag print