Planeri

Sigurno ste primetili da uspešni ljudi neretko posjeduju planer u koji beleže sve dogovore, projekte i ciljeve. Iako se iza njihovog uspeha nalazi mnogo više od nekoliko stranica numerisanih pomoću datuma i ispunjenih beleškama, godišnji planer sigurno je pomoć vredna spomena. Korišćenje te male i praktične beležnice brzo će promeniti način na koji pristupate svom danu, a zaboravljeni rokovi ili dogovori ostaće loše navike.

stampa planera stamparija sinag
stampa planera stamparija Sinag

Do sada ste verovatno shvatili da ćete teško izaći na kraj sa svim što treba da uradite ako to negde ne zapišete. Bilo da želite da organizujete poslovne obaveze ili one kod kuće, isplanirate program ishrane ili finansija, nešto brzo zapišete ili postavite dugoročne ciljeve, štamparija Sinag sve to ima u vidu. Unutar korica dimenzija 10x15cm, imate sasvim dovoljno prostora da spakujete svoj život i organizujete ga. Elastični povez će se pobrinuti da vam ništa ne ispadne.
Ovakav planer možete iskoristiti i za planiranje venčanja. U njega ćete upisati sve obaveze koje Vas očekuju prilikom priprema za sudbonosno da. Tu ćete zabeležiti zvanice, broj i tekst pozivnica, gde naručiti cveće, gde rezervisati venčanicu/odelo, datum i vreme venčanja, raspored sedenja gostiju, izbor restorana, muzike i menija… Uz ovaj planer pripreme za svadbu će Vam predstaviti užitak, a svadbeni dan biće rezervisan samo za užitak i kreiranje uspomena za pamćenje.

Ako ste odskor postali roditelj, planer će Vam pomoći da brže i lakše pratite razvoj svog deteta.
Tu ćete zabeležiti raspored redovnih kontrola, napredak u visini i težini, poklone koje ste dobili i šta treba da nabvite za svoje dete.

Štamparija Sinag će Vam pomoći da lakše organizujete svoj život, private i poslovne obaveze.
Uz naše planere, štampane kvalitetno i visoko profesionalno, moćićete lakše da pratite tok ispunjavanja preuzetih obaveza. Planeri štamparije Sinag uneće promene u Vaš život i učiniće ga lepšim, bogatijim. Jednostavni za upotrebu biće sastavni deo Vas.

Štampa planera štamparija Sinag print