Podmetači za čaše

Podmetači za čaše su reklamni materijal koji ima svoju upotrebnu vrednost. Mogu biti dugotrajni, izdržljivi, različitih oblika i dimenzija i izrađeni od različitih materijala (papir, drvo, plastika, keramika). Mogu se spakovati i u ukrasnu kutiju sa slikom koju Vi odaberete ili logom Vaše firme.

stampa podmetaca za case stamparija Sinag print
stampa podmetaca za case stamparija Sinag print

Podmetači za čaše su idealna način da svojim potrošačima prenesete određene marketinške poruke. Veliki broj kompanija, koje vode računa o identifikaciji svoje firme, koriste ih kao reklamni materijal tokom promocija svojih proizvoda.

Zahvaljujući svojom praktičnošću i neograničenim mogućnostima odabira oblika, dimenzija, dizajna i materijala od koga su izrađeni, podmetači su se uvrstili i u sam vrh najtraženijih suvenira na svetu. Mnoge turističke organizacije koriste ih kao idealan reklamni materijal za prezentaciju pojedinih gradova ili regiona.

Podmetači za čaše sa slikom su idealan poklon za svaku priliku. Zanimljiv proizvod posebno lep za slavu ili rođendan. Izaberite omiljenu fotografiju, dodajte tekst i dobićete savršen podmetač za čaše. Podmetači napravljeni od drveta i keramike i premazani su posebnom zaštitom sa gornje strane. Štampa na podmetačima se radi u punom koloru jasnih boja.

U zavisnosti od količine podmetači za čaše štampaju se tehnikom sito, ofset ili digitalne štampe. Štampa se vrši u punom koloru na 350g/m2 kunstdruk papiru obostrano ili samo na jednoj strani. Na podmetačima za čaše možete da prikažete i svoje porodične fotografije u dnevnoj sobi. Bez obzira da li kupujete jedan ili više komada, ovaj podmetač za čaše će savršeno zaštiti Vaš sto i podstaći razgovor u društvu.

Podmetači za čaše se rade i tehnikom sublimacione štampe, što znači da svaki podmetač može biti drugačiji. Uz velike mogućnosti idejnih rešenja i malo kreativnosti možete u jednom kompletu podmetača da predstavite šest različitih proizvoda.

Štamparija Sinag za Vas izrađuje podmetače od materijala koji Vi izaberete (papir, plastika, keramika, drvo ili keramika) u obliku koji Vama odgovara (kockaste, okrugle, sa zaobljenim ivicama).