Promo pultovi

Promo pultovi mogu biti od aluminijuma, drveta ili plastike. Vrlo su jednostavni za sklapanje i rasklapanje, a svoju primenu najčešće nalaze na kongresima, sajmovima, izložbama i svim drugim događajima promotivnog karaktera, kao što su promocije razlih usluga i proizvoda.Više je vrsta promo pultova:

stampa promo pultova stamparija Sinag print
stampa promo pultova stamparija Sinag print
  • Counter promo pult je lake montaže, ali nema gornju stranu koja ga natkriva.
  • Aluminijumski zakrivljeni promo pult ima gornju drvenu ploču koja ga natkriva.
  • Pop up counter pult nema gornju stranu koja ga natkriva. Vrlo je jednostavan za sklapanje i rasklapanje. Na njemu ćete najčešće naći brošure, flajere i druge vrste reklamnog materijala.
  • Drveni promo pult je konstrukcija ukupne težine oko 15kg, na čijem se samom vrhu nalazi drvena ploča, što mu daje izdržljivost i čvrstinu. Može se koristiti u višenamenskim situacijama (dugotrajne prezentacije), ali i u prostorijama Vaše kompanije (deo dekorativno-izložbenog prostora na kom možete da poređate svoje proizvode ili promo material).
  • Promo pult napravljen od plastike lako se sklapa i rasklapa ima svoju torbu u kojoj zauzima minimalno mesta. Praktičan je za kratkoročno predstavljanje usluga i proizvoda na svim događajima promotivnog karaktera. I sam pult mora da bude reklama sama za sebe.

Promo pultovi

Na Vaš zahtev radimo promo pultove dimenzija po želji. Mogu biti ovalnog ili četvrtastog oblika, dok natpisna ploča može biti u obliku koji Vi želite.

Štampanje se radi na foliji koja se kašira na pult ili neke od njegovih stranica, uz mogućnost promene reklame u bilo kom trenutku, što mu daje višenamensku funkcionalnost. Štampa na pultu je ono što će Vašoj promociji brenda, proizvoda ili kompanije dati upečatljivost i visoku uočljivost.

Promotivni pult je idealan za unutrašnju i spoljašnju upotrebu. Za promo pultove prodaja je najosnovnija funkcija posle same promocije, jer je sama njegova konstrukcija takva da psihološki podseća na prodajno mesto. Štamparija Sinag kvalitetnom izradom promo pultova pomaže u tome da se pospeši prodaja, ojača Vaš brend, zadrže stare i donese nove klijente.