Reklamne kese

Kesa je upotrebni predmet koji služi da se u njemu nose stvari koje je nepraktično nositi u rukama. Najčešće ima ručke za lakše nošenje. Takođe, najčešće je od najlona ili papira.
Neizbežan je rekvizit pri kupovini mnogih stvari i namirnica. U novije vreme se kese koriste i kao promotivni, odnosno propagandni materijal mnogih firmi koje štampaju svoj logo i osnovne
podatke na kesama.

reklamne kese stamparija sinag
reklamne kese stamparija sinag

Čak su se i neke modne kuće uključile u dizajniranje kesa. Velike kompanije ulažu ogromna sredstva baš u reklamne kese, koje im služe kao jedno od binijih sredstava marketinga. Štamparija Sinag se bavi štampanjem reklamnih kesa, sa velikim brojem zadovoljnih korisnika.

Kompletan dizajn kese može biti urađen po Vašoj želji i Vašim potrebama. Kese štampamo u jednoj, dve , tri boje ili punom koloru. Reklamne kese koje se štampaju u jednoj ili dve boje rade se u tehnici sito štampe, dok se kese u punom koloru rade u flekso tehnici štampe. Reklamne kese možete odabrati u boji koja je odgovarajuća vašem logotipu ili brendu koji se reklamira. Takodje možete izabrati i reklamnu kesu sa drškom koja može biti ubušena ili navarena . Sve reklamne kese koje se nalaze u ponudi mogu biti prilagođene po jačini materijala predmetu koji treba de se ponese. Neka Vaša firma bude prepoznatljiva po kvalitetnim reklamnim kesama.

stampa reklamnih kesa
stampa reklamnih kesa

Reklamne kese od PVC materijala mogu biti urađene od glatkog LDP materijal ili od HDPe materijala takozvane šuškave kese. Format tj veličina kese se prilagođava potrebama namene za koju se koriste , tako najčešće traženi formati reklamnih kesa su : 25 x 35 cm, 35 x 45cm, 40 x 50 cm i sl.

Kese su veoma dobar i efikasan vid reklamnog proizvoda pa su samim tim i veoma tražen proizvod. Mi Vam preporučujemo da nam se javite za referencnu listu i neka interesantna idejna rešenja.

Pozovite nas da Vam damo ponudu za štampanje reklamnih kesa kojom ćete biti zadovljni.

Štampa reklamnih kesa štamparija Sinag