Rokovnici

Rokovnik, planer ili agenda nazivi su za knjižicu namenjenu zapisivanju važnih datuma, događaja i organizaciju u najširem smislu, ali upotrebljivanu i u druge svrhe.

stampa rokovnika stamparija Sinag print
stampa rokovnika stamparija Sinag print

Rokovnici su prenosivi. Mogu biti i malih i velikih dimenzija. Obično su ukoričeni u koži ili drugom mekom a kvalitetnom materijalu. Sastoje se iz nekoliko delova, od kojih su najvažniji dnevnik, kalendar i adresar. Obično sadrže i informacije korisne u poslovnom smislu (putne karte ili pozivni brojevi za države i/ili domaće gradove). Nalik je drugom priboru sličnog
izgleda i građe, kao što su sveske (školski i kancelarijski pribor), notesi (za sitne pribeleške).

Rokovnici – agende su promotivni materijal koji se koristi tokom cele godine. Rokovnici su zastupljeni u kancelarijama i nezamenljiv su reklamni materijal te vrste. Nudimo Vam mogucnost da odaberete kavlitetan rokovnik za Vašu firmu i Vaš poslovni poklon.

Nudimo Vam širok asortiman: sa klasičnim i modernim bojama, koricama pogodnih za brendiranje. Rokovnici reklamiraju Vašu delatnost, komaniju ili brend. Knjižni blok naših rokovnika karakterise funkcionalan dizajn i sadržaj (kalendare za nekoliko godina, mesečni planeri, datumirane praznike, merne jedinice, i ostale praktične i poslovne informacije).

Rokovnici spadaju u kategoriju premimum poslovnih poklona koji se koriste preko cele godine. Korica rokovnika je uradjena od termo materijala koji je pogodan za suvi žig ili sito ustampavanje a pojednini modeli i za brendiranje laserskom gravurom.

Pojedini modeli imaju eskluzivno ambalažno pakovanje koje je moguće dodatno brendirati. Kvalitetan rokovnik će biti Vaša reklama tokom čitave godine. Mi radimo štampu na rokovnike,
kao i suvi žig, i kod  nas dobijate kompletan rokovnik sa logo znakom Vaše kompanije ili brenda koji zastupate.

Kvalitet i širok spektar rokovnika, niske cene, brendiranje različitm tehnikama štampe i količinski  popusti čine našu  ponudu vrednu Vaše pažnje. Štamparija Sinag za Vas izrađuje kvalitetne rokovnike po prisupačnim cenama. Neka se logo Vaše firme nađe na koricama rokovnika koji ćete rado pokloniti poslovnim saradnicima.

Štampa rokovnika štamparija Sinag print