Štampanje fascikli

Fascikle predstavljaju standardni deo kancelarijskog i prezentacionog materijala. U zavisnosti od tipa, fascikle se mogu koristiti u reklamne svrhe  i  za arhiviranje, prenošenje, čuvanje i skladištenje dokumentacije sa vama bitnim podacima.

Nezamenljiv su štampani proizvod kada su u pitanju poslovni sastanci, prezentacije i potpisivanja ugovora. Fascikle široku primenu nalaze u bankama, osiguravajućim kućama, lizing kompanijama, najrazličitijim tenderima, projektima, fakultetskim i naučnim radovima.

Fascikle su veoma važan detalj u svakoj firmi i poslovnoj komunikaciji. Koriste se za dokumentaciju, ugovore, poslovne ponude, račune, otpremnice. Dizajnirane su prema Vašoj želji i sa logom Vaše kompanije. Obično ih izrađujemo od kunstdruka 350 gr ili bindakota 280 gr. U ponudi je štampa fascikli sa klapnama i nalepljenim džepom.

PVC fascikle sa mehanizmom, možete pronaći providne, kao i u svim bojama, sa polumehanikom, mehanikom i mehaniikom sa perforacijom. Veoma su kvalitetne, postojane i zagarantovanog dugog veka trajanja.

štampa fascikli štamparija Sinag
štampa fascikli štamparija Sinag

Mogu u sebi sadržati i folije. U proseku oko 20. Dostupne su u različitim bojama, a poslovnim ljudima se najviše dopadaju crna, crvena, plava i zelena boja.
Fascikla može biti u koloru, ali i ne mora, što sve zavisi od vaših želja i potreba.

Štampa fackila se vrši na 350 gr. kunstrudk papiru, jer je kvalitetniji od ostalih vrsta papira, međutim imamo i ostale vrste standardnih papira. Može se vršiti na ofset ili na digitalnim mašinama. Gotovo svako ozbiljnije preduzeće ima potrebu za fasciklama. Visok nivo profesionalnosti predstavlja kada Vašu dokumentaciju, ugovore ili poslovne ponude svojim klijentima predajete u sopstvenim fasciklama, dizajniranim u stilu Vašeg preduzeća, sa vašim logom i podacima.

Kod nas imate mogućnost velikog izbora materijala od kojih želite da budu izrađene, (glatke ili mat premazne kartone – kundruck, rebraste, srebrne, zlatne itd). Takođe, postoji i mogućnost plastifikacije, UV laka…

Izrađujemo i tvrde fascikle sa mogućnošću štampe samo na spoljnoj strani ili na spoljnoj i unutrašnjoj, odnosno obostrano.

Štampanje fascikli štamparija Sinag