Stoperi

Stoperi kao reklamni material spadaju u grupu takozvanih POS materijala (point of sale materials). Ovi reklamni materijali sluze upravo tome da se poveća i podstakne tzv. impulsna prodaja proizvoda i usluga. U procesu proizvodnje koristimo različite proizvodne tehnike i metrijale. U stalnoj smo potrazi za najboljim odnosom cene i kvaliteta proizvoda i novim idejama koje zajednički sa našim klijentima razrađuejmo i realizujemo u praksi.

stampa stopera stamparija Sinag print
stampa stopera stamparija Sinag print

Čak 75 % odluka koje se odnose na kupovinu robe ili usluga kupci donose se na mestu prodaje. Zbog toga je bitno pravlino pozicionirati, naglasiti, izloziti i predstaviti proizvod ili uslugu na samom mestu gde kupci donose odluku.
POS (point of sale) i POP (point of purchase) police, kao vid stopera, doprinose boljem pozicioniranju robe kao i izloženosti proizvoda, dupliranje pozicije sa policom na dve etaže.

Idealne su za primarne pozicije kod kasa, kao i razgranicenje od konkurencije i slaganje okruglih pakovanja u rafove.
Odlikuje ih dizajn koji odražava brend i imidž proizvoda, živopisan, topao i osvežavajuć izgled.

Font slogan je jednostavan, a štampa je visoke rezolucije. Idealno su rešenje za kontuirano postavljanje na rafove.
Stoperi su dobra vežba za bogat i kreativan dizajn koji za jedini cilj ima da privuče pažnju svim sredstvima, od oblika stopera pa do brendiranja. Stoperi su dobar primer kako kombinacija jednostavnog fonta i slogana, s jedne strane, i sjajnog brendiranja, sa druge, može višestruko da uveća reklamnu vrednost.

Stoperi mogu biti i u vidu termooblikovane štampe (3D štampa, reljefna i ispupčena štampa). Ovakav reklamni Points of Sale material omogućava bolju komunikaciju sa kupcem kao i različitost od konkurencije.

Štamparija Sinag za Vas izrađuje povoljno, brzo, profesionalno i kvalitetno stopere, štampane u visokoj rezoluciji, u punom koloru, koji će na najbolji način preneti Vašu reklamnu poruku, omogućiti kupcima da brže i lakše zapamte Vaš brend i požele da kupe Vaš proizvod.

Štampa stopera štamparija Sinag