Velika akcija brendiranja!

Kompletno brendiranje unutrašnjosti i spoljašnjasti lokala, radnje, poslovnog prostora.

Sada je pravo vreme za kompletno spoljašnje i unutrašnje (re)brendiraje vašeg poslovnog prostora – radnje, lokala, prodavnice ili sedište firme po neverovatno povoljnim uslovima.

Pokažite svu snagu vašeg brenda, neka vas

Primete

Prepoznaju

Zapamte

Preporuče

Neka vaš posao uzleti sa velikom AKCIJOM BRENDIRANJA!
Kvalitetna štampa – Brzi rokovi izrade – Najbolji materijali – Besplatna montaža – Popust i do 30%

Brendiranje izloga

Efektna prozorska grafika velikih formata

One-Way Vision – perforirana – rupičasta folija za stakla

PVC folija – providna ili ne, mat, sjajne, peskirne

NUDIMO I:

  • Svetleće reklame
  • 3D slova, natpisi
  • Reklamne table
  • Samolepljive PVC folije
  • Podna grafika
  • Stikeri, Nalepnice, Pokazivači, Posteri, Plakati
  • I još mnogo, mnogo toga

Saradnja je tekla glatko i lako, bez tenzija iako je pritisak bio veliki. A otvarali smo 2500m2 novog i moderno opremljenog prostora. U pitanju je najveći fitnes centar u regionu i želeli smo da sve bude savršeno. Baš takva, savršena je bila i saradnja sa SIMAGPrintom. Ispoštovali su sve dogovoreno, rokove, kvalitet i cenu. Izašli su nam u susret i uključili se više nego što smo očekivali. Nije im bilo teško da više puta dolaze iz Beograda u Novi Sad kako bi smo na licu mesta otklonili razne nedoumice. Svojim savetima su nam mnogo pomogli da dođemo do najboljih rešenja. Imam samo reči hvale i najiskrenije ih preporučujem.

Jošo Kolak

vlasnik, Maga Gym

Kako radimo?

Nakon prvog kontakta izlazimo na teren, tačnije dolazimo u vaš objekat. Razmatramo najbolje solucije u skladu sa vašim zamislima, željama i potrebama: koliku površinu izloga želite brendirati, da li želite jednostranu rupičastu foliju ili potpuno netransparentnu, da li želite svetleće reklame ili 3D, šta biste hteli u unutrašnjosti lokala, neke nalepnice, podnu grafiku ili nešto drugo. Mi vam predočimo neke ideje, rešenja, ukažemo na neke mogućnosti, materijale. Jednostavno zajedno prođemo kroz sve ne bi li došli do toga šta je najbolje za vaš konkretan biznis. Dogovaramo idejna rešenja i uzimamo mere. Zatim vam dajemo ponudu i preciziramo sve detalje. Sledeći korak je projektovanja grafičkog rešenja. Sledi štampa dogovorenog reklamnog materijala, nakon čega se vršimo montažu, postavljanje odštampanog materijal na eksterijer i enterijer Vašeg lokala.

Materijali

Veliki izbor materijala za brendiranje izloga, unutrašnjosti lokala i svetlećih reklama. U mogućnosti smo da ponudimo sve vrste folija za izloge, kao i brojne mogućnosti štampe i dorade (sečenje po meri, isecanje različitih oblika, izradu nalepnica raznih dimenzija i slično). Koristimo samo najkvalitetni boje za štampu, precizne mašine za sečenje i doradu. Zbog svega toga naši radovi su vrhunskog kvaliteta koji čine najbolja rezolucija i vrlo realističan prikaz motiva i natpisa sa reklame.

Kvalitetna štampa

Brzi rokovi izrade

Najbolji materijali

Besplatna montaža

Popust i do 30%

Pozovite odmah – Iskoristite Akciju

Za sve dodatne informacije pozovite 064/205 49 91 ili pošaljite mail