Vobleri

Vobleri predstavljaju reklamne etikete na elastičnom nosaču, proizvoljnih veličina štampane u punom koloru na kvalitetnom kartonu (bindakot 200-280 gr/m2) sa elastičnim samolepljivim nosačem pogodnim za pričvršćivanje na rashladne vitrine i/ili gondole u maloprodajnim objektima. Ovaj atraktivam reklamni medij je veoma popularan za pospešivanje prodaje „na licu mesta“. Vobleri su mali detalj koji može spasti investiciju vrednu milione, i hiljade radnih sati.

stampa voblera stamparija Sinag
stampa voblera stamparija Sinag

Promo vobleri, nosaci reklamnih poruka, su sastavni deo prezentovanja proizvoda i usluga u svim marketima, sajmovima, promocijama, prodajnim objektima… Štamparija Sinag izradjuje promo voblere tehnikom digitalne ili ofsetne stampe na papiru u kombinaciji sa PVC nosacima voblera.

Vobleri se izradjuju od kunzdruka papira 300 gr/m 2 – materijala koji se koristi za standardnu vizit karticu.Radimo ih u svim oblicima i svim tiražima. Mali tiraži se rade digitalnom štampom na tabak , a veći tiraži tehnikom ofset štampe. Ako se male serije rade u oblicima sečemo ih laserom u obliku koji Vi želite, a veći tiraži se štancuju – pravi se štancna i vrši se usluga isecanja papira štancnom u željenom obliku. Reklamni vobleri se plastificiraju mat, sjajnom ili polu mat plastifikacijom čime se produžava njihov vek trajnja usled različitih spoljnih uticaja (sunce,
hladnoća, vlaga…). Vobler je najlkaši i najjeftiniji način da budete primećeni na prodajnom mestu i da dobijete odličan odnos uloženog novca u odnosu na očekivani efekat promocije proizvoda.

Štamparija Sinag za Vas izrađuje voblere u kombinaciji sa PVC nosačima voblera koji se izrađuju od kvalitetnog i izuzetno elastičnog juvidora. Za pričvršćivanje na police marketa koristimo izuzetno postojanu sunđerastu duplofan traku koja ima radni vek trajanja prema fabričkim instrukcijama (do 365 dana ). Dužinu i širinu PVC trake štamparija Sinag može prilagoditi Vašim zahtevima i željama ili Vam ih isporučiti u standardnoj veličini od 1.5 x 20 cm.

Budite prisutni na mestu prodaje. Neka Vaš proizvod preuzme dominaciju i “pobedi” ostale na tržištu.

Štampa voblera štamparija Sinag