Brendiranje izloga

Iskoristite Vaš izlog kao reklamni pano koji će Vam pomoći da na dobar način predstavite Vaš brend, proizvod ili uslugu širokom krugu Vaših potencijalnih klijenata.

Karakteristike

Brendiranje lokala, lepljenje staklenih površina izloga, izrada prozorske grafike vrši se tehnikama digitalne štampe velikog formata samolepljivim PVC folijma, digitalnom štampom na One Way Vision foliji specificnih karakteristika ili katerskim isecanjem PVC folija, tzv. ispisivanje izloga folijama. Ispisivanje ili lepljenje izloga predstavlja savršen način da privučete slučajne prolaznike u Vašu firmi ili radnju.

Primena

Prozorske grafike imaju široku primenu kod brendiranja izloga, od malog formata za dekoraciju izloga do brendiranja čitavih staklenih fasada. Primenom novih tehnologija, bilo koje staklo se može pretvoriti u reklamu, bez ometanja pogleda sa unutrašnje strane.

U savremenim tržišnim uslovima kupac je u centru tržišnih zbivanja. Brendiranjem firme potencijalni kupci se obaveštavaju da firma postoji i čime se bavi. Poenta dobrog brendiranja je da se na potencijalnog potrošača (kupca) utiče da odluku o kupovini proizvoda ili usluge donese pre nego što se susretne sa njima.

Materijali

PVC folije

Neprovidne i providne, samolepljive, mat ili sjajne – za oblepljivanje reklamnih tabli, izloga, panoa, zidova, metalnih površina… Lepljenje ove folije čini izlog potpuno ili delimično neprovidnim.

One Way Vision

Perforirana (rupičasta folija), koristi se za brendiranje izloga odnosno staklenih površina (prozora, staklenih vrata ili zadnjih stakala na automobilima). Zbog sitnih rupica koje poseduje, iznutra se vidi napolje dok kada se gleda od spolja vidi se samo odštampana reklama.

MESH cerada

Perforirana (rupičasta) cerada, idealna je za brendiranje velikih fasadnih displeja izloženih udarima vetra i promaje, često na fasadama zgrada i većih objekata. Zbog rupičaste strukture propusna moć vazduha je velika, ne zatvara pogled kroz prozore objekta i ne blokira dnevnu svetlost.

PVC cerada

Sa nitnama za privezivanje – za reklamne poruke na mestima gde je zgodno da se zategne cirada, uglavnom za spoljnu namenu jer je otporna na vremenske prilike.

Kako radimo?

Brendiranje izloga lokala sastoji se od pravljenja idejnog rešenja (reklamne poruke), projektovanja grafičkog rešenja i štampe reklamnih PVC folija koje se zatim montiraju na eksterijer i enterijer Vašeg lokala. Re-brendiranje predstavlja uklanjanje starih reklamnih folija i dizajn i štampu novih sa ciljem osvežavanja vizuelnog identiteta lokala. Kvalitetno uradjeno brendiranje čini Vaš lokal prepoznatljivim i lakšim za lociranje.

Štamparija SinagPrint nudi Vam niz usluga vezanih za uspešno brendiranje izloga i to: izradu grafičkog rešenja, savete oko izbora adekvatnih materijala za štampu izloga, premeravanje izloga, izradu štampe za Vaš izlog i montažu na terenu. Iskoristite naše bogato iskustavo u brendiranju enterijera i eksterijera i uverite se u naš kvalitetan i brz servis uz odličan odnos cene i kvaliteta digitalne štampe.

Tu smo zbog vas

25 godina iskustva i zadovoljni klijenti su naša najbolja preporuka. Posedujemo najsavremenije mašine za štampanje koje nam omogućavaju da pružamo visokokvalitetnu uslugu štampe!