Brendiranje izloga

Digitalna štampa velikih formata

brendiranje izloga stampa velikih formata

Posebno mesto u našoj ponudi zauzima štampa velikih formata koja u današnje vreme ima široku primenu i pruža neslućene mogućnosti za reklamiranje Vašeg proizvoda ili firme. Sinag Print štamparija u svom radu koristi najsavremenije mašine za štampu velikih formata i boje na biljnoj bazi, koje nisu štetne za ljude i okolinu.

U oblasti štampe velikih formata nudimo:
– PVC nalepnice
– One way vizion za brendiranje lokala
– Roll up banere
– Ciradna platna
– Postere

Najviši kvalitet proizvoda, pristupačne cene, kao i kratki rokovi isporuke, preporučili su nas kod velikog broja klijenata sa kojima smo ostvarili uspešnu saradnju. Ukoliko i Vi želite vrhunski odštampan materijal, posetite nas i uverite se u kvalitet naše usluge.

Mi možemo odštampati sve što zamislite – Sinag Print štamparija!

SINAG PRINT ŠTAMPARIJA

Štamparija Sinag Print postoji i uspešno radi od 2005. godine sa sedištem u Rakovici. Osnovna delatnost naše porodične štamparije je offset štampa, kao i štampa velikih formata na mašinama novije generacije i uz upotrebu potpuno prirodnih boja, što garantuje vrhunski kvalitet. Kako bismo realizovali sve Vaše ideje u najkraćem mogućem roku, u radu koristimo najsavremeniju opremu i mašine. Osluškujući želje i potrebe klijenata, naš tim mladih i stručnih ljudi se trudi da sve Vaše ideje sprovede u stvarnost, uz strogo poštovanje dogovorenih rokova.

Štamparija Sinag Print Beograd prepoznatljiva je po sledećim proizvodima:

– Playsmat (veliki broj restorana i kafića u regionu)
– Samolepljive etikete (veliki broj malih i velikih proizvodnji)
– Fascikle
– Knjige
– Flajeri
– Katalozi
– Brošure
– Deklaracije
– NCR blokovi
– Memorandumi

Brendiranje izloga – digitalna štampa velikih formata – Sinag print

Ostavite odgovor