Usluge

Štamparija SinagPrint je moderna štamparija čiji profesionalni tim svojim klijentima već više od 25 godina nudi kompletan paket visoko kvalitetno odrađenih štamparskih usluga. Sve usluge koje su Vam potrebne kako bi imali visokokvalitetnu štampu, u dimenzijama po Vašoj želji i postavljenu na mesto koje ste Vi odabrali, možete jednostavno dobiti na jednom mestu, kod nas.

Digitalna štampa

Tehnologija stvorena za manje tiraže i brze poslove. Za sve ono što je bilo potrebno “juče”.

Offset štampa

Namenjena srednjim i velikim tiražima. Tehnologija pomoću koje se dobija najkvalitetniji mogući otisak.

Koji od ova dva procesa je bolji?

To zavisi od datog posla. Ako želite da neki projekat bude brzo završen, po nižoj ceni I u malom tiražupravi izbor je digitalna štampa. A ako sa druge strane želite da nešto visokog kvaliteta I u velikom tiražu onda je pravi izbor ofset štampa. Ali svakako ni jedna od ove dve metode vas neće razočarati.

Ostale usluge

Štampa velikih (širokih) formata

Nudimo mogućnost štampe na različitim vrstama materijala – cast auto folije, mat i sjajne PVC folije, statičke, samolepljive, one way vision, stopsol, peskirne, prosvetljavajuće folije, PVC i MESH ciradna platna, polipropilenska platna, canvas – slikarska platna, papir, backlight tekstil itd… Upotrebom savremenih štampača visokih rezolucija za digitalnu štampu velikih formata i specifičnim načinom spajanja odštampanih segmenata, ovakva vrsta štampe omogućava dizajn gotovo neograničenih dimenzija.

Grafički dizajn

Grafički dizajn zahteva savršeno kombinovanje i uklapanje teksta, slika, boja, oblika i veličina. Ukoliko želite da imate uspešnu – efektnu reklamu, morate imati odličan dizajn. Da bi Vaš proizvod ili usluga bili prodati morate imati odlično dizajniranu reklamu koja u potpunosti sledi pravila grafičkog dizajna, vodeći računa o vizuelnom identitetu Vaše firme. Za izradu takvih reklama, ali i samog vizuelnog identiteta firme potrebni su talenat, znanje i iskustvo.

Priprema za štampu

Da bi se grafički fajlovi savršeno odštampali i izgledali kvalitetno i profesionalno potrebno je obaviti grafičku pripremu za štampu. To je veoma važan, nimalo jednostavan i neizbežan zadatak. Iziskuje određeno znanje, iskustvo i obraćanje pažnje na brojne stvari. Loša priprema za štampu može uništiti i najbolji dizajn. Ne dozvolite da se to desi. Prepustite posao pripreme za štampu profesionalcima.

Katovanje PVC folije

Na kateru Vam možemo iseći folije u bilo kom obliku. Dovoljno je da donesete vektorski fajl pretvoren i krive u realnoj dimenziji, ili možemo na licu mesta odraditi grafičko rešenje i iseći foliju. Zahvaljujući specijalnoj mašini za sečenje – kateru, u mogućnosti smo da izuzetno precizno isečemo neograničene oblike. Ovakva vrsta preciznog sečenja pruža ogromne mogućnosti za izradu različitih grafičkih rešenja.

Ricovanje PVC folije

Ricovanje je postupak koji podrazumeva da se nakon štampe određenog dizajna na samolepljivoj foliji izvrši njeno isecanje. Ovakvo sečenje vršimo na specijalnoj mašini kateru koja nam omogućava veliku preciznost. Ricovanje PVC samolepljive folije koristi se za izradu stikera najrazličitijih oblika i veličina. Stikeri ili nalepnice su široko rasprostranjeni reklami materijal sa kojima smo svi svakodnevno u kontaktu.

Dorada i montaža

Iako na samom kraju lanca produkcije, naš tim zadužen za doradu i montažu igra veoma važnu ulogu u kreiranju kompletne priče. Precizno ćemo zalepiti štampu na različite materijale, ako je potrebno stavićemo i laminaciju, zavariti segmente kako bi dobili štampu neograničenih dimenzija bez vidljivih spojeva, postaviti metalna ojačanja, bezbedno montirati na željeno mesto i po potrebi i priključiti dodatno osvetljenje.

Bilo da želite samo neku od naših usluga ili da čitav posao vezan za štampu, od početka do kraja prepustite nama, ne oklevajte da nas kontaktirate putem telefona ili emaila. Kontaktirajte nas i u najkraćem mogućem roku Vaša ideja postaće stvarnost.

Tu smo zbog vas

25 godina iskustva i zadovoljni klijenti su naša najbolja preporuka. Posedujemo najsavremenije mašine za štampanje koje nam omogućavaju da pružamo visokokvalitetnu uslugu štampe!